Lindgård

Orit Tammat Toiminta

Élodie de Llívia

Virallinen nimi Élodie de Llívia, "Lotta" Kasvattaja VRL-07415, Llívia Showjumpers
Rotu & sukupuoli holstein, tamma Omistaja alina (VRL-14858)
Syntymäaika & ikä 09.09.2020, 8v. 09.06.2021 Kotitalli Lindgård
Säkäkorkeus 169cm Koulutustaso 160cm, estepainotteinen
Väri & merkit musta Rekisterinumero VH20-044-0084

KTK-I (vanhoilla kuvilla)
tavoitteena ERJ-laatuarvostelu

Sukutaulu

i. Don Darcy
KTK-II
selle francais
tummanruunikko, 170cm
ii. Plénitude
selle francais
musta, 170cm, evm.
iii. Merveille   selle francais, evm.
iie. Réfléchi   selle francais, evm.
ie.Un-Je-Sais-Tout
selle francais
ruunikko, 171cm, evm.
iei. Curieux   selle francais, evm.
iee. Danseuse   selle francais, evm.
e. Esperanta
KTK-II
holstein
musta, 163cm
ei. Cedric
holstein
musta, 168cm, evm.
eii. Cornelius   holstein, evm.
eie. Kaia   holstein, evm.
ee. Epona
holstein
tummanruunikko, 164cm, evm.
eei. Knut   holstein, evm.
eee. Estrelle   holstein, evm.

ii. Lotan isänisä on menestynyt ranskalaisorii Plénitude, jolla on mahtavat liikkeet ja joustava hyppytyyli. Luonteeltaan tulinen ori taipuu kauniisti koulun kiemuroihin ja hyppää silkalla tahdon voimalla vaikka taivaaseen, jos ratsastaja van pyytää. Suorastaan ihme hevonen ratsastaessa, hoitaessa ori ei ole helpoimmasta päästä. Kuitenkin ori on hyvin kiintynyt ratsastajaansa(onneksi hän myös hoitaa suurimmaksi osaksi orin itse) ja heillä sujuukin kaikkin puolin hyvin tuo yhteistyö, tästä kertonee useat sijoitukset kansallisellatasolla.

iii. Merveille on Donin isoisä isän puolelta ja myös mestari. Tämä hyvin vauhdikas ori on tarjoillut paljon vauhtia esteradoilla ja toisinaan katsojat ovat saaneet sydämen tykytyksiä kun ori on kurvaillut hyvin tiukasti ja ollut lähellä kaatua. Hoitaessa hyvin saman tyyppinen kuin Pléntitude. Palkittu hyvänä periyttäjä ja periytääkin loistavaa kapasiteettia.

iie. Réfléchi on Saksassa suurimman osan elämästään viettänyt tamma, joka taituroi koulua peräri PSG-tasolla. Esteitäkin tamma hyppää peräti metrin verran, joten siihen risteytettiin mestari hyppääjää ja tuloksena oli hyvä yleishevonen, Pléntitude. Käsiteltäessä herkkä tamma ja ratsastaessa joustavaliikkeinen yksilö. Huomiota rakastava tamma menestyi koulussa kansallisella tasolla ja saavuttikin EM-tittelin ollessaan 9-vuotias.

ie. Donin emä on kaunis estetamma, Un-Je-Sais-Tout, joka suoritti esteet pelottomasti. Välälillä Sassy teki huimapäisiä päätöksiä ratsastajasta välittämättä. Toisinaan se toi voiton ja toisinaan vei mitalit. Ratsastaessa omapäinen tamma, jota oli vaikea saada avuille. Hoitaessa vähintään yhtä omapäinen, mutta ei sentään mahdoton. Tamma varsoi kuusi kertaa, mutta menehtyi viimeisen vaikean varsomisen jälkitautiin vuonna 2007 lopulla. Näin ollen Doni jäi tamman viimeiseksi varsaksi.

iei. Sassyn isä Curieux on saksalainen keskivertoa parempi orii, mutta ei yllä huipulle kuitenkaan. Luonteeltaan peruspoika, joka kyllä tietää paikkansa, muttei alistu ihan kaikille. Hyppää siinä 130cm paikkeilla. Nykypäivänä ori viettää ammoisia eläkepäiviä laitumella.

iee. Kaunis tamma siis astutettiin hyvällä oriilla ja lopputulos oli ihan mukiin menevä Danseuse, Donin isoäiti emän puolelta, on luonteeltaan mukavan rauhallinen tamma, mutta rakenne ei ole kaikkein paras. Tamma hyppäsi lähinnä aluetason luokkia ihan menestyksekkäästi.

Isän puolen sukuselvitys © Jenna, VRL-03515

Jälkeläiset

Syntynyt Sukupuoli Nimi Isä
31.08.2021 fwb-tamma I See Dead Rainbows Hoarfrost Hood
23.09.2021 fwb-tamma Luodon Grins And Gemstones Crane Grinning Ghosts
07.01.2022 holst-tamma Parousia Lind Crucifix PB

Kilpailutulokset

Kilpailee porrastetuissa ERJ:n alaisissa kilpailuissa.
Koulutustaso: 160cm
Ominaisuuspisteitä 6600.97
hyppykapasiteetti: 2098.38
rohkeus: 2317.70
kuuliaisuus ja luonne: 2184.89

kuvan © Fee Fotografie
webdesign © Cery 2020 | Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen